gallery/ logo rood

K I N D E R F E E S T J E S

 

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen met hun vrienden hun verjaardag vieren in MijnKookschool. Op de feestjes kunnen minimaal 8 (en maximaal 12) kinderen gezellig samen koken en eten. De thema's waaruit ze kunnen kiezen, zijn Italiaans (zelf pizza en pasta maken), high tea (vier zoete en vier hartige gerechtjes) en tapas (acht hartige gerechtjes zelf maken). De kinderen eten hun zelfgemaakte gerechten in de kookschool. Natuurlijk is er ook limonade! De feestjes duren 2 1/2 uur en kosten €17,50 per kind.

 

Helaas zijn inmiddels alle middagen waarop kinderfeestjes worden gegeven voor 2020 gereserveerd. Interesse in een kinderfeestje in 20201? Vul dan onderstaand formulier  in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Heb je zin om alleen of samen met een vriend(in) of familielid een workshop te volgen? Op het moment zijn er geen workshops op inschrijving beschikbaar, maar ze zullen weer op de website verschijnen. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan via het contactformulier op deze website in voor de nieuwsbrief! 

Workshops duren 3 à 4 uur en kosten 42,50 per persoon per avond.

naam  
adres, postcode, woonplaats  
e-mail  
telefoonnummer  
hoeveel kinderen komen er?  
zijn er kinderen met een allergie of dieet?  
heeft gekozen voor het thema:  
datum:  
opmerkingen  
gallery/vriendinnen copy